Friday, 8 November 2013

i'm back

               Wahhh.. lama xjenguk blog ni.. besarang dah..hehe..

             Hai, sorry la lama xmuncul dlm blog ni sebab i sangat2 sibuk..tambah2 lagi, bakal jadi isteri org.. what?! Jadi isteri org?? Ye, betul.. dan tinggal lagi sebulan je lagi.. owh my Gucci.. masih banyak persiapan yang xsiap lagi.. cmne ni?

            Sekarang ni sedang berusaha tuk men"slim"kan badan.. sebab lepas je raya, berat naik mendadak.. hehe.. sebelum ni, i amalkan diet atkins dan dilengkapkan oleh produk alpha lipid iaitu sdII. Memang siksa mula2 tu sb xboleh makan karbo, i paling suka makan roti, pasta.. kalau nasi tu, i xkisah kalau xmakan.. tapi, lama2 dah biasa makan dengan menu atkins tu.. memang berkesan.. dalam sebulan, i turun 7kg (sb ada curi2 makan benda2 manis n kurang bersenam) kalau x, dh boleh turun 10kg atau lebih.

                  Harap2 menjadilah diet i kali ni.. sebab sebulan je lagi nak majlis ni..hehe.. tapi, jangan extream sangat, sebab boleh memudaratkan diri dan sekaligus, berat badan akan naik mendadak kalau kita berhenti amalan diet ni.  Kepada yang ingin mencuba diet atkins ni, boleh la jenguk2 kat website atkins  atau boleh tanye pakcik google menu diet atkins yang halal..hehe.. ok, selamat mencuba dan semoga berjaya bagi sesiapa yang ingin mengurangkan berat badan.. harap2 i berjaya la..hehe

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...