Monday, 3 September 2012

Happy Aidilfitri~

                 Lama giler x update entry..maklum la sebulan puasa then sibuk nak raya. Apa-apa pun nk ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua umat Islam di seluruh dunia.. Sebulan puasa ramai yang turun berat badan, termasukla diri i ni.. tapi bila masuk jer raya, banyak open house sana, open house sini, jamuan sana, jamuan sini..Berat badan dah kembali asal seperti sebelum puasa..hahaha..jadi, itu sebab la kita dusunatkan puasa enam..

anak buah yang sangat noty
Rindu pulak nak makan dodol, tapi setiap rumah yang i pergi xda hidang dodol..hu3.. Dah meningkat umur ni, bila tiba raya tu, xda la seseronok masa kanak-kanak dulu.. sebab masa kecil dapat duit raya..bila dah besar n bekerja, kita lak yang kena bagi duit raya.. =P 

Blue Leopard~ sangat suke ini baju ♥

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...