Friday, 15 June 2012

Supermuz must be return's wedding~

                  Sambungan dari kesah sebelum ni dimana majlis kahwin kawan2 i yang disebut2 dah tiba..ha3.. merepek. Tapi majlis dah langsung lama dah 2 Jun 2012 ari tu..ha3..baru ni dapat pic dari kawan i Muz yang suka di panggil Supermuz sebab dia suka sangat dengan barang-barang Superman ni..hantaran pun da gak barang superman.. yang paling menarik dengan majlis dia ni, pembantu-pembantu dia pun pakai t-shirt superman..(dia yang sponsor) tapi dukacitanyer, pic xdpt banyak..hu3..so enjoy je la pic kat bawah ni..-lokasi di Klang

tiga sekawan~

penganti baru, pengantin lama & pengantin wannabe~ ha3..

di paksa oleh pengantin tuk bersanding..


adoila..ada ker pengantin paksa kami bersanding.. so terpaksa layankan jer..malu pun ada time ni..ha3.. insyallah ada jodoh kami, adalah..doakan yang terbaik buat kami berdua yer..hu3..

2 comments:

  1. dina...rindu ko...nanti kahwin jgn lupa jemput tau!btw sgt ensem bf ko tu..hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu3.. thnks dear.. insyallah, sampai jodoh t aku jemput ko..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...