Wednesday, 6 June 2012

Selamat Pengantin Baru~



              Bulan Jun ni ramai kawan-kawan dan sedara mara i kawen..hu3..tahniah, tahniah.. tapi yang paling bosan soalan yang keluar dari orang lain dekat i ialah "kamu bila lagi ni?" aduss.. dengan selamba n cover i pun cakap "insyallah tahun depan langsungnyer" ha3.. mudah-mudahan sampailah jodoh i tu. Yelah, siapa yang xnak kawen kan?? ni ada a few pic cousin i bersanding di Bora Ombak, Ampang pada 3 Jun hari tu.. layan~

cantiknyer pelamin ni~
congratz Alya n Megat~

siap ada band lagi..
Ada lagi pic kawan-kawan i yang majlisnyer bulan Jun ni akan di upload kendian yer..hu3..but to my frn Ekin di Penang, sorry xdapat hadir your wedding cz i xdapat cuti.. sangat sedih klik sini  tuk pic baru


2 comments:

  1. Replies
    1. sangat cantik bila tengok secara life..sb sy xreti sgt nk cari angel y cantik tuk snap pic..hu3..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...