Tuesday, 15 May 2012

Fakta atau Auta : Lelaki berkahwin mempunyai daya tarikan lebih kuat berbanding lelaki bujang

               Benarkah statement lelaki dah berkahwin mempunyai daya tarikan yang lebih kuat berbanding lelaki yang bujang? Jika jawapan anda Ya, berikan pendapat atau sebab kenapa.. hu3..

i dah buat beberapa survey bekenaan taujuk ni.. dan ni jawapan dari soalan i ni :

a) Lelaki dah berkahwin nampak lebih stabil kewangannya berbanding yang belum berkahwin, walaupun lelaki yang dah berkahwin ni xda la stabil mana.

b) Lelaki dah berkahwin ni mudah didekati, kerana disebabkan sifat perempuan yang suka diberi perhatian, maka sifat ambil berat lelaki dah berkahwin ni lebih sedikit. Segala masalah boleh dikongsi dan difahami lelaki berkahwin berbanding dengan lelaki bujang yang beranggapan masalah itu remeh.

c) Sikap lelaki berkahwin yang pandai membuat lawak, serta ayat-ayat yang manis membuatkan para wanita tergoda, gembira dan berasa senang dengan mereka.

d) Cara pemikiran dan kematangan lelaki yang berkahwin lain berbanding yang bujang.

Ramai yang memberi jawapan yang sama seperti yang di nyatakan.  Lain-lain jawapan, mereka kata, lelaki berkahwin ni gatal lebih.ha3.. Apa-apa pun jawapan yang di berikan, 95% menunjukan bahawa lelaki berkahwin mempunyai daya tarikan yang tinggi berbanding lelaki bujang. i buat survey ni, i bertanya pada kaum lelaki dan juga perempuan tau.. So, apa pandangan anda pula???

curi dari mr. google

4 comments:

 1. eiii...ko ni takde benda lain nak survey ke??hahah

  ReplyDelete
  Replies
  1. ha3.. sebab isu ni kan terhangat di pasaran.. :P

   Delete
 2. Betul3... i setuju sangat dgn u. Hmm,u pun tahu kan :p (hahahahaha)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ha3.. susah nak jawab soalan ni... tapi kenyataan tu memang benar belaka~

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...