Wednesday, 23 May 2012

Speechless Wednesday



             Nape tajuk macam tu?? sebab memang i speechless dengan apa yang berlaku kat i hari ni.. Tadi i masuk tandas (nature call ha3..) i ternampak sorang minah salleh ni tengah tengok cermin.. i nak masuk tandas cangkung sebab kurang selesa guna tandas duduk ni sebab public toilet.. tapi disebabkan ada umat dalam tandas cangkung, i pun terpaksalah masuk tandas duduk tu..Bila i masuk jer dalam, i ternampak 2 jongkong emas bersama tisu..damn! it's shit man! (ha3.. bukan mencarut, tapi memang benar ada tahi disitu) perkataan yang terkeluar dari mulut i ketika it "SHIT!" terus minah salleh tu pandang i. i nak termuntah kat situ jugak. Tapi apakan daya, i terpaksa pam tandas tu..loya bukan main hanya tuhan yang tahu..seksa batin ku..ha3..

               Sambil pam i pun cakap "siapalah yang xsenonoh ni, berak sendiri pun xreti nak pam" terus ada suara kat sebelah tandas tu bercakap "napa kak?" i pun balas "ni ada umat mana tah xreti nak pam tandas." bila budak sebelah tu keluar, i pun masuk la tandas cangkung tu..geli geleman i walaupun dah pam 2x.. Ini lah sifat manusia dikalangan kita, kadang-kadang muka punyalah cantik, tapi perangai xsenonoh..maaflah yer, bukan nak tujukan pada sesiapa, tapi cuba anda renungkan semula.. itu sebab orang tua pernah berkata "kalau kita nak tau orang tu macam mana, masa masuk rumah, jangan tengok ruang tamunya, tetapi pergilah ke tandas dan dapur..kat situ kita boleh tau tuan rumah tu macam mana orangnyer..hu3..so, for those gurl kat luar sana, biar muka buruk , jangan perangai buruk yer~

2 comments:

  1. iyekkk...mesti minah salleh tu punya kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la beb..xdapat nak dikenalpasti..ha3..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...