Wednesday, 4 April 2012

status update

           Wah.. lamanyer x update blog ni..besarang dah.. sebenarnyer i bz sejak akhir-akhir ni.. banyak pogram student n keja-keja belambak bos bagi..muahahahaha.. tapi kali ni lagi bz cz i dapat call dari Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) mengenai status petukaran i yang dah genap setahun tu..ha3.. And the news is.. i dapat tukar balik ke KL.. but under Kementerian Tanah & Galian.. hurmm.. no more under Kementerian Pengajian Tinggi.. will miss my friends there.. lepas ni dah xda la kursus-kursus and program-program yang menarik.. dah xdapat keluar, duk je la dalam opis jawab call and entertain customers..muahhahaha..

           Walaupun baru 2tahun i berkhidmat di KPT ni, i rasa best sangat..but y kurang best tu, will not share with u guys (biarlah i y tahu) ngeh3.. banyak jugak i belajar dekat sini.. and the most important i've learn "Life like colours" & "Human is unique" kenapa i cakap macam tu? sebab cuba kita tengok kat sekeliling kita ni ramai je manusia dengan macam-macam perangai dan perangai mereka tu juga membuatkan kita rasa rimas dan menyampah.. dan ada kalanya, membuatkan kita rasa suka dan sayang dengan mereka. betul x? and thats what we call it "colours" and "unique". tanpa mereka, dunia ni xda beza warnanya..

           So, kepada yang sudi baca coretan blog i ni, i ucapkan terima kasih banyak-banyak..tanpa anda, xdala blog i ni (cewah..ayat xboleh blah) ngeh3.. 

5 comments:

  1. moga ko tak stress lagi kat tmpt baru tu nanti keyh ^_^

    ReplyDelete
  2. nuahahahaaha.. mana-mana pun sama jer

    ReplyDelete
  3. duk kat pejabat jln semarak ker?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...