Saturday, 7 April 2012

Outdated Event: Hari Bersama Pelanggan



          Hari Bersama pelanggan di Politeknik Balik Pulau, Pulau Pinang.. kami adakan di library sebab anjuran unit Psikologi & Kerjaya bersama library..  macam-macam aktiviti di adakan kat library waktu tu..

ni banner yang i buat..hu3.. xcantik pun


game "how many" teka berapa byk buku yang ada

game guess what & magic box


ni game guess what

untuk game magic box, xda pic cz i bz edarkan kertas untuk pelajar buat ujian lukisan

bentuk geometri y di beri

mencari idea..

hasil lukisan pelajar..




idea ni i ciplak masa i kursus i-kreatif hari tu.. ada dalam entry i sebelum ni klik sini .. mula-mula xdapat sambutan tuk ujian ni..alasan pelajar "saya xkreatif, saya xreti lukis" tapi lama-lama ramai juga y berminat..walaupun xda hadiah untuk lukisan ni..sebab sekadar luahan dari pelajar ke dalam lukisan..

pameran psikologi & kerjaya

ada juga klinik kaunseling bagi pelajar yang perlukan perkhidmatan kaunselor

sesi kaunseling.. ni fasal kerjaya yer..bukan personal..hu3..

hadiahnyer..
  
pemenangnyer..

lama dah program ni..tapi xberkesempatan tuk masuk dalam blog ni..hu3..pape pun, program ni berjalan lancar..






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...