Friday, 20 April 2012

Hari Jumaat yang pertama~

           Hari Jumaat yang dinanti-nantikan dah tiba~ hu3.. Jumaat yang pertama i berada kat opis baru, so xtau la nak kemana hari ni time lunch.. Maybe follow kawan i yang keja kat mahkamah kot.  Dia cakap nak g karoke (sure ke i nak join ni..batuk xelok lagi ni  =_=" )  hurmmm.. ke ak g Sogo? ha3.. sensorg ke Sogo? biar betul..da sesiapa nk temankan??

           Bercerita fasal kes i semalam yang hampir di "debik" oleh orang kurang siuman tu, i bercadang nak ambik kelas taekwondo. Ha3.. dah tua-tua baru nak ambik? tapi mampu ke i nak buat tu smua? hurmmm..

2 comments:

  1. hehe.. asalkan ada kemahuan + duit + keyakinan = semuanya boleh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...