Saturday, 10 March 2012

aktiviti di Pulau Jerjak

            Wah..sangat letih hari ni.. tapi syok sangat-sangat.. sebab dapat buat macam-macam aktiviti seperti jungle tracking, wall climbing, rappelling, naik jambatan gantung, flying fox dan berenang.. sebenarnyer i juz iring student jer..tapi join gak sebab cam best jer aktiviti ni.. enjoy view my pics..



jeti dari bayan mutiara ke pulau jerjak
view dari feri 
ni dia pulau jerjak.. bekas penjara & orang penyakit kusta
dah sampai.. ni dia jeti pulau jerjak
menuju ke resort untuk aktiviti

kereta kancil xda pintu & bumbung
lobby jerjak resort
peserta aktiviti..
instructor body terbaik~ tapi ni bukan instructor kami.he3..


sempat snap pic time jungle tracking..kabus kat atas bukit ni..
rehat jap tunggu orang belakang

wall climbing & rappelling

bedebar2 tunggu turn


yeay! berjaya jugak turun..

hu3.. menggeletar satu badan

jambatan gantung yang bakal dilalui..

meh ke seberang tuk flying fox

mari ke seberang..

Tuk makluman, pic flying fox xda sebab xda siapa nak tolong snapkan pic..hu3.. tapi memang best... Lepas je buat aktiviti ni, kami ke swimming pool tuk belajar berenang~ ha3..syok sangat.. pic xbanyak sebab sebelum datang, beteri handfon kong, gara-gara cas xmasuk.. :(

5 comments:

  1. i dah g sana.. best.. Tapi kat bilik u duduk tu,ada dgr something x? eeee...ngeri kena kacau

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorang xtido sana..hu3..bes la u kena kacau..kan tempat tu mmg keras

      Delete
  2. hi saya suka blog anda..
    follback ya

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...