Sunday, 8 January 2012

worst thing i ever had in new year 2012

            Argghh!!! stress giler.. ingatkan tahun baru ni ok la, tapi baru jer masuk tahun baru dah macam-macam worst thing berlaku. Masalah kat tempat keja teruk, tambah dah ada skim baru ni, i xtau nak buat apa sebab tugasan baru belum diberi lagi.. so, i pun juz jadi customer service macam biasa n at d same time i tolong buat program tuk unit kaunseling. itu pun dah jadi buah mulut orang lain kata i xda keja.. Damn!

           Tambah lak dengan tu, jam hadiah buzday i tahun lepas, baru lagi dah pecah lak cermin dia..aduss xfasal-fasal i kena beli jam baru.. uhuk, uhuk T_T hurmmm.. hope lepas ni akan lebih baik dari hari-hari semalam.. n i hope lepas ni i dapatlah tukar..bosan dah ngadap muka orang yang xsuka kita ni..he3.. alamak, sok kejalah pulak~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...