Monday, 30 January 2012

Anugerah Juara Lagu ke-26

         
              Cerita mengenai AJL 26 semalam... dah basi ke? belum lagi masih suam2 lagi berita ni..hu3.. apa komen anda mengenai AJL 26 semalam? komen i tuk kali ni :

1) Kosep air kali ni memang terbaik...
2) Pemenang AJL 26, Awan Nano-Hafiz memang patut pun dia menang sebab vocal dia mantop!!
3) Sempoi je baju si Hafiz tu, tapi leh menang.. dak2 opis cakap "lepas ni, mesti AJL27 artis2 pakai baju sempoi (t-shirt ngan track suit jer) hu3..
4) Kenapa Najwa Latif nyanyi lagu Cinta Muka Buku tu laju sangat? macam guna speed 180km/j jer..hu3.. mayb di nervous kot? tapi pape pun, ok gak persembahan dia, still enjoy.
5) Suka tengok persembahan Sungai Lui dari Aizat (sebab ada org wat seni pasir) hu3..
6) Adakah sebab Remy Ishak muncul dalam nyanyian Alyah-Kisah Hati, menyebabkan Alyah menang persembahan terbaik???
7) Overall, enjoy je dengan AJL kali ni.. tapi bila dengar lagu Awan Nano, teringat Johan raja lawak tu nyanyi "nano nano nano...." he3..sangat lawak..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...