Thursday, 22 December 2011

SBPA = Skim Bodek Pegawai Atasan

       Wah..lamanyer xjenguk blog ni.. maklumlah g kursus dari 8hb sampi 10hb.. pastu lak cuti sampai 14hb..he3.. balik je dari cuti, banyak keja kena settle.

            Pening kepala dengan sistem baru ni SBPA.. dengar taklimat makin lama makin xfaham..hu3.. apa y i faham, SBPA ni sama dgn Skim Bodek Pegawai Atasan sebab kenaikan semua bergantung pada markah yang akan diberi oleh pegawai atasan..

             Disebabkan i nak bercuti minggu depan, i terpaksa sign jugak borang opsyen tu.. baru je sign pagi tadi, dah dapat berita "SBPA ditangguhkan" ha3.. tapi xpe, sesiapa yang dah sign, borang tu dia hold (alamat tah bila aku dapat tukar ni) tapi yang kelakarnyer, bila dah tangguh, sure la gaji baru pun tangguh.. bila dengar je berita ni, ramai yang meng"horrey"kan.. tapi bila cakap bab gaji, semua mengeluh.. ye la, xdapat nak merasa gaji baru.. bagi i, tu semua rezeki.. kita tunggu jer apa kesudahan cerita fasal skim ni.. nak tau lanjut, klik kat sini yer..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...