Thursday, 1 December 2011

"percutian 3hari 2malam" yang ke-2

            Wah..letihnyer.. baru je hari tu balik dari Alor Setar, dah da program bawa student ke Melaka..(28-30 Nov) Tinggal kat Ismah Beach Resort, kira ok tempat dia.. lepas tu macam biasa, jalan2 kat bandar Melaka.. hari last pula lawatan ke Dell di Cyberjaya.. bz nyer.. pas ni tunggu "percutian 3hari 2malam" lagi di Felda Terolak tuk kursus Team Building pula.. letihnyer...

hari pertama di Ismah Beach Resort

jom men hula hup..ha3..

Fire Camp.. 

hari ke-2 di Melaka

5minit = RM4.. kalau xreti bawak basikal cam i ni, leh r nek yang ni..ha3..


chu chu train..

3orang yang xda keje..

ni lah bilik kami..

last day.. sebelum bertolak ke Dell

sesi photo shoot 

leh jadi model x? bahahahaha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...