Thursday, 1 December 2011

Perbezaan sebelum masuk keje gov n bila dah masuk keje gov..

            Ha3.. betul orang cakap bila keje gov ni, mesti mok.. n kini terbukti bila i tengok perbezaan penambahan berat badan & perubahan bentuk badan i y kini kian bulat..muahahahaha..



           Yang before tu, pic masa tahun 2009. masa tu i keje swasta.. slim jer..hu3.. yang after tu, adalah i yang sekarang 2011.. i start keje gov ni April 2010..sebelum tu berat badan 63kg (kira berat jugak) badan masih ada cutting.. Then, i baru je keje gov 4bulan, berat badan i naik jadi 67kg.. dan sehingga kini..baju2 dulu, langsung dah xmuat..kalau paksa pakai jugak, nampak segala benjol2 macam burger Big Mc lak..ha3.. hurmm.. rindu r nak macam dulu.. tapi tah bila la ye?

3 comments:

  1. hahaha..biasa la tuu beb..ni belum dah dapat anak plak ni..haa..kang lagi terjojol segala spare tyre ko..haaa..cam aku haha

    ReplyDelete
  2. ha3.. macam double zinger burger

    ReplyDelete
  3. ok la tu... sihat.. hehe, janji tak sakit :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...