Wednesday, 7 December 2011

House of Pines Boutique Contest

            Hari ni genap sudah entry i yang ke-100 n genap jugak Followers i 50 orang (ha3..kelakar2 tu pun nak bgtau org) Esok pula genap lah umur i 26tahun..he3.. so, for this entry i juz nak join contest dari House Of Pines Boutique ni.. nak join? meh ler kilk banner kat bawah ni..

Hope ada luck kali ni..ha3..

1 comment:

  1. hi.. thx 4 joining.. tapi kena letak gambar kat sidebar. maybe awak x perasan.. thx~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...