Friday, 11 November 2011

Segmen Final Hope | Santai Blogger




ternampak segmen ni dari page terjal bicara so saje2 nak join gak segmen ni..jom join.. klik banner kat atas y cute tu..

kenapa url i alinaughtygurl.blogspot.com? sebab ali nama i, naughty sebab i ni nakal (tym muda2 dulu) ha3.. gurl sebab i perempuan..ngeh3..

sekarang nak tag:

8 comments:

  1. oooo ali dina nma dia....style2 :)...hehehe ape pun thanks for joining!!! hehehe

    ReplyDelete
  2. Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama dan ahli kumpulan 7 :]

    ReplyDelete
  4. dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  5. dtang dari kump 7...
    done follow///
    jenguk sini jugak
    http://yusartz.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  6. hye there, dari segmen sama taw .. Group 7 (:

    http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  7. hai sha dtg singgah sini :)
    sha dah FOLLOW awak tau

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    jemput melawat sha balik :)

    *dah click2 awak punya !

    ReplyDelete
  8. he3..thnks guys..nanti saya terjah balik blog kamu yer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...