Sunday, 27 November 2011

Percutian 3Hari 2Malam yang pertama, jumpa Achong, Mamat Sepah & Radhi Khalid

           Hari ni habis dah kursus ISO9001:2008 kat Hotel Grand Crystal, Alor Setar Kedah.. "percutian 3hari 2malam" yang pertama dah pun selesai.. tinggal "percutian 3hari 2malam" yang ke-2 bermula esok di Ismah Beach Resort, Melaka pula..ha3.. hurmm.. i baru jer baik dari demam, dah ari jumaat i kena sesema n demam semula..ni nah elok sikit, tinggal batuk n sesema jer..larat ke xesok ni? kul 6pagi dah kena gerak...

           Masa lunch tadi (kira sebelum chek out) i ternampak beberapa kelibat artis kat luar hotel tu.. nak tau i nampak siapa? he3.. pelawak Malaysia : Achong, Mamat Sepah & artis otai, Radhi Khalid... sempat gak i gagahkan diri nak bergambar dengan Achong.. ha3..muka sakit jer y terpampang dalam pic tu.. Achong leh lak wat lawak "kalau nak bergambar dengan saya kena bayar RM3 tau" yang xboleh blah, dia ambil Hp BB dia nak snap pic i, i gelak n cakap "saya nak snap pic ngan awak" dia pun gelak..then jadi la pic i yang nampak muka orang sakit..


~




~



~



~



with Achong.. ha3..muka budak sakit i teserlah even dah makeup tebal (macam xmake up jer)



yang pakai baju merah tu Mamat Sepah, kelabu tu Achong..snap dari dalam hotel..he3.

             Cerita pula fasal kursus i, alamak ~ sangat blur n xtau nak cakap apa dah.. dalam mind set "switch off" tambah pula ngan i sesema n demam, lagi lah menjadi2 blur nyer..bila penceramah tanya, i jadi macam tin kosong..ha3..


ISO, Audit dalaman... cara2 nak jadi Auditor yang berjaya..

ni first day i sampai di Hotel Grand Crystal..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...