Saturday, 5 November 2011

charger laptop meletup

            Sedihnyer xdapat nak on9 n berblog kat umah..terpaksa curi2 guna pc office..xbest guna office punya, sebab xprivacy langsung..nak upload pic pun susah. :'(

            Hari Selasa ari tu (2 Nov) i g kursus Etika & Protokol..ha3.. terbaik~ wat kat Regency Jerai Hill Resort kat Gurun, Kedah.. sepatutnya kursus ni kena buat lama sikit, baru dapat banyak ilmu masuk..rasa kejap sangat kursus ni.. ye la 2hari 1malam jer..banyak i belajar dari penceramah ni.. ni blog tuan haji tu... etika & protokol Tapi yang sedihnyer, masa dalam bilik, i on my lappy, tengok betri low pulak.. so i pun plugin r charger kat suis, bila i on jer, terus POM! meletup, n black out kejap bilik tu..wah.. nasib xkena muka n tangan i tym tu.. sedihnyer...




pokok tuk dijual..harga terbaik~


jom naik..

nak g spa?






kabus atau awan?


dekat branda

ni la bilik kami..

last day

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...