Friday, 28 October 2011

Wedding My BFF dari darjah 5

            Last weekend (21/10/11) i turun Putrajaya sebab nak attend my BFF nyer wedding.. lama xjumpa my frn ni..last jumpa tahun 2007 kalau xsilap. kawan dari sekolah rendah dulu darjah 5 dekat sek.keb gombak setia..then sekolah menengah taman melati sampi form 2.. then i pindah ke johor.. ni r pic yang sempat i snap..


makin chubby  Pae' skang ni

pasangan bahagia

me n my bff - Pae'

            Bes je menyebokan diri kat situ, i pun melepak ngn my hubby kat KLCC. Nape dating kat situ? sebab i plan ngn my frns yang len nak makan2 kat restoran kapal di Kg Baru.. dengan beg yang berat, n kami nek public transport, KLCC la tempat y strategik..ngeh3.. Sebelum tu, my hubby hadiahkan kristal puzzle tuk i bentuk teddy bear.. jadi cmni r muka i bekerut2 nak buatnyer..

tengah kusyuk.. en.K curi2 snap pic ni

TADAAA.. nilah hasilnyer.. cute x?
             last2 kami xjadi makan kat Kg Baru sebab tempat tu full house.. so, ke old town Damansara pekena steak kat Lanun..terbaik~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...