Monday, 31 October 2011

Virus! Virus! Virus!

            Nape tajuk i macam tu? sebab i punya FB kena virus..cisss.. padan la dah 3,4hari ni i xleh nk on chat. Kat chat tulis 15 maksudnya ada 15frns tengah on9.. tapi bila i klik nak tengok siapa on9, sorang pun xda.. Pelik betul.. i engat net book i dah jadi sengal or FB yang sengal. Tadi i on FB n dapat mesej dari kawan..dia cakap nak email sebab nak chat kat tempat len.. n i replay (bagi email betul i) then tiba2 i tulis "hi hi"  kawan i pun replay r.. terus dia dapat link apatah.. kawan i replay "wei, pe ko bagi ak ni? virus siot!" terus i tegamam..sebab tah bila i bagi mesej tu kat kawan i.. bukan sorang dua, dah ramai kena.. aduss..

           I terus post kat wall bagitau masalah ni.. hurmm.. kawan2 ada cadangan cmner nak ilangkan virus ni??   :'( sedihnyer... FB saya..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...