Friday, 28 October 2011

Shopping lagi & lagi~

            Awal bulan hari tu, L bagitau ngan i yang cousin dia ada jual barang on9.. then dia bagi link kat i tuk pilih..I xbuka link tu sebab tenet slow sangat2..then, i buka beberapa link baju, i tengok sweater tu cam cute jer then harga murah jer sebab barangan china xsempat tengok semua link tu..tarikh tutup 5hb, so i grab r 2helai sweater termasuk postage RM41.50.. meh ra sakit2kan mata tengok pic perasan i ni..


ni sweater bulu2 ha3..nipis jer..

pic perasan cute.. sebab xda orang nk offer jadi model..sb gemok

ni pun sweater tapi macam kemeja..xtebal sangat

          Ni lak hari ni punya hasil tangkapan..ha3.. menghabiskan duit beli kemeja kat Kitschen...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...