Friday, 28 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS


      i will follow you..

     ha3... mari kita ramai2 join kempen ni. nape i ajak? sebab i pun follower da berapa org jer.. sedihnyer..tu pun kawan2 rapat jer.. (thanks guys) lagi pun i baru jer berblog ni..ha3.. sebab tengok kawan i macam syok jer ngadap pc. nak kata ber FB, FB dah kena block oleh org2 IT. nak kata men game, tengok youtube? tu semua pun kena block..xkan hari2 ngadap tengok resepi kot?

         sekali tu, kawan i S cakap "blog r beb" owh.. kunonyerlah aku ni ha3.. lawak sungguh. so S pun ajar lah i macam mana nak buat blog ni..so, nilah hasil nukilan blog i.. semunya merepek jer.. xmenarik pun..ha3.. i nampak entry ni pun kat blog kawan i Mimi y suke update n masuk GA katanyer..ha3..

        so, marilah join kempen ni yer.. klik pada banner kat atas tu..

14 comments:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  2. Ello..Saya da follow blog awk. Harap dpt follow & like fanpage sy..Dari kempen yg sama nih.. :)

    di www.alkhattabbatik.blogspot.com.

    Kalau ada yg berkenan di hati, leh gak beli Batik online di alkhattab batik :)

    TQ

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  4. sy dtg dri segmen same.. sy folo awak... jemput2 lah ke blog sy pulak ye

    ReplyDelete
  5. wah..thanks sb sudi..n i ll follow u..he3..

    ReplyDelete
  6. salam..dr kempen yg sama..done follow..salam perkenalan

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  8. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  9. Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  12. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...