Monday, 31 October 2011

Confused~

            Virus ke kena hack? adoilar.. sedihnyer.. dah try tukar password pun macam tu jugak jalan ceritanyer.. g kat help center pun macamtu jugak (ke kena tunggu lama sikit?) hurmm..dulu time muda remaja sekarang ni dah tua? i punya acc Myspace kena jugak, langsung terus xleh guna dah..ni i punya FB lak..


Kawan i S, suruh i buat new acc..ala, i sayang kat acc lama tu sebab dah 3tahun i guna.. i ni sentimental sikit..smuanyer sayang..ha3..hurmm.. bencinyer..siapa yang durjana itu?? ada kelebihan & kepandaian tapi bodoh & xberakal..guna benda tu semua tuk merosakan orang lain.. kesian i tengok orang2 macamni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...