Monday, 31 October 2011

Alamak..kena tag lah pulak.hu3..

Sedang i duk bersedih mengenangkan nasib FB i.. (ceh3.. ayat xleh blah) tetiba i nampak kawan i mimi men"tag"kan i dari soalan2 y pernah jer i nampak kat page orang len.. so, nak xnak terpaksa gak jawab..

 :Each person must post 11 things about themselves in their journal.
:Answer the questions the tagger set for you in their post . And creat 11 new questions for the people you tagged to answer.
:You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
:Go to their page and tell them you have tagged him/her.
:No tag backs.
:No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOUARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALL , TRUST, WITH ALL HONESTY) have to tagged 11 people.

11 perkara mengenai i?
1) suka baca komik & tengok kartun
2) suke shopping
3) tempat orang lain meluahkan masalah (dah bes cerita, i buat2 lupa, sebab xnak ada masalah len timbul)
4) masih cuba belajar memasak (adik i yang lelaki tu pandai masak dari i..malunyer)
5) kadang2 cepat emo
6) suka buat orang lain marah..ha3..
7) suka dengar muzik  n kadang2 badan ni goyang2 dgn sendirinyer..bahahaha..
8) xsuka baca buku, novel & senagkatan dgn nyer (sebab cepat jer tido)
9) suka benda2 y cute..
10) suka duit..ha3..
11) apa lagi nak tulis ni? hurmm.. saya sayang orang yang sayang saya ♥♥♥

11 soalan dari mimi:
1) berapa umur anda sekarang?? 
26tahun
2) 10 tahun yang akan datang,rasa² apa yang anda buat?? 
masih menjadi customer service kot (sb kan pencen umor 60thn..bahahaha)
3) suka kawan dengan orang yang macamana??
happy go lucky & friendly..
4) suka tengok kartun tak?kartun ape??
suka teramat2..ha3..i ni hantu kartun.. semua kartun esp sin chan & Doraemon..ngeh3..
5) perkataan ape yang anda paling suka dengar dari pasangan anda??
dah makan belum? sebab tiap saat mesti dia tanya soalan ni (tu y i mok tu) bahahaha..
6) binatang apa yang paling co0mel bagi anda??
cat..meow..
7) anda rasa anda hot takk..?kenapa??
hot? ha3..hot kot..sebab hari2 hati panas..ngeh3..
8) pakai hp apa sekarang??
sonyE c510 jer
9) kalau waktu terlapang, apa yang anda buat??
tengok kartun n baca komik..he3..
10) lepas bangun tidur, mandi dulu baru bfast ke bafst dulu baru mandi??
mesti la mandi dulu baru bfst..
11) sebelum tidur, basuh kaki takk??
harus basuh..

11 soalan dari i untuk u all:
1) apa benda yang anda paling sayang?
2) pengalaman yang sukar di lupakan time kecik2 dulu?
3) suka travel x?
4) kasut saiz brapa?
5) kalau korang marah, korang wat apa?
6) siapa nama BFF korang?
7) sejak bila menjebakan diri dari blogging ni?
8) tempat yang anda teingin pergi?
9) suka kartun x?
10) no apa yang korang suka?
11) letih x jawab soalan2 ni? bahahahaha.. :P

waktu untuk tag..

fatin
intan
etong's
oneinmillion
shun ju
mira
eiya
shy
aleeya
ekin
aida

sila2 lah jawab yer..

2 comments:

  1. hahahahaa..haruss pencen umur 60..dah tua jadi nenek pkp lagi..gojess yewwww hikhik~

    ReplyDelete
  2. miahahahahaha.. nenek bergaya lagi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...