Wednesday, 28 September 2011

Sedihnyer bila diri kita di lupakan

            Sedih sangat2 hari ni bila kita di lupakan oleh org len. Sebenarnyer xkesah pun, tapi apalah salahnye meringankan mulut tu menjemput i ni tuk join sekali lunch ngn dorg.. sebelum tu bos i bertanya:

Bos : ada x dorg ajak lunch sama?
I      : huh? (tekejut)
Bos : ada x dorg ajak g lunch sama2?
I      : siapa?
Bos : hurmm..xpelah

i pun senyum jer sebab x tau apa yang dimaksudkan ngan bos i tu. Rupa2 nya, bos i nak belanja staff admin lunch, tapi dia minta staff kewangan inform semua staff admin. I pun diam je, tunggu ada x sesiapa yang kol ext no i. sampilah bos i keluar, pun dia xcakap pape. i pun diam lagi..kira sampi ke sudah xda siapa pun bagitau. alasan dorg " bukan hang PA dia ka? xkan la bos hang x habaq papa ngan hang?" hurmm..memang la i ni PA kepada dia, tapi xda la semua benda i nak tanya dia kan?

1 comment:

  1. sabar je la sayang..nk wat camne..kita tak boleh paksa orang utk suke kita cume kita boleh jadi orang yang buat orang senang ngn kita je...we cannot force others to love us but be something to be loved by anyone........ =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...