Wednesday, 10 August 2011

kurma upin & Ipin

            Hari isnin hari tu ada dak office bagi kurma upin&ipin..he3..thanks en. A & cik N sebab sedekah kurma di bulan yang mulia ni.. yang best tu, akhirnyer en. A beli jugak kurma Upin & Ipin setelah i cakap i nak kurma tu. Mula2 dia xpercaya "mana ada kurma Upin Ipin Dina" lalu i pun jawab "betul en. A, saya nampak kat bazar tu, so en. A blanja saya kurma tu je r" dia reply "tu tuk kanak2, awak ni macam budak2 jer" he3.. lantak r, memang i ni cam budak2 pun. suka sangat kartun & anime. sampi my hubby cakap "macam mana da anak sok ni? sure bergaduh ngn anak2 nak tengok kartun" ha3.. agaknyer?
kurma Upin & Ipin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...