Wednesday, 24 August 2011

juadah berbuka

            Hari ni i berjaya menunaikan tanggungjawab.. iaitu menunaikan zakat (baru nak bayar?) di temani oleh office mate i.. setelah selesai membayar zakat, kami pun g lah membeli juadah tuk berbuka puasa.. lalu i ternampak gerai menjual "Nasi Lemuni". I mana pernah makan nasi tu, so dengan perasaan ingin mencuba, i pun belilah nasi tersebut.
boleh tahan sedap gak nasi ni, rasa cam nasi lemak jer..hu3.. tapi pedas sambal dia, so perut i agak pedih ckit..then i beli pula yong tau foo.. i kena Rm5 tapi xbanyak mana pun, sekali ngn sup n kuah pedas.. office mate i kena RM10..padahal sama banyak ngn i n bukan ambil apa pun..cian dia..yang lagi sorang lak beli kat kedai len, kena RM4.50 n lagi byk dari i punya..wuhuhu..terkena mak tau!

nasib sedap, tapi pedas ya ammat sebab sup dia letak black paper, then kuah hitam dia pun pedas.. lalu i sakit perut lagi, dah r nasi lemuni pedas ditambah dengan yong tau foo pedas = sakit perut ler..hu3...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...