Wednesday, 17 August 2011

iftar at Johnny's with frns

            Semalam, plan last minit tuk berbuka sama2 dengan S. sampi bergaduh2 i dengan S n L sebab gara2 nak berbuka kat ner..ha3.. klakar sungguh. mula2 nak berbuka dekat hotel sunway sebab rate dia murah Rm30/person. tapi kecewa sebab fully booked.(nasib bek gak full, klu x duk jumpa dak opis lagi..ha3..) last2 i duk terfikir : alah, makan biasa2 je lah..pizza boleh, steamboat pun k gak :

            So, i sms L & S cakap makan kat johnny's jer makan steamboat. dorang on jer..then i ajak Y sama n S ajak house mate dia. I pun call johnny's book tuk 5orang..so, ni lah pic kami berbuka bersama2..






2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...