Friday, 5 August 2011

buta huruf atau buta hati?

2 Ogos 2011- hari ke-2 puasa..dalam KTM i duduk kat koc wanita (sebab nak lebih selesa). sedang i duduk n train berhenti kat satu stesen ni, tiba2 masuklah beberapa umat lelaki yang tah reti baca or xperasan yang dorg masuk tu koc tuk wanita saja "coach for ladies only".. yang pelik,dorg baca, nampak simbol tu, tapi tanpa segan silu, buat bodoh jer..lagi lama dorg duduk sampilah stesen KL sentral. i hangin je, nak tegur, tapi takut kena blasah lak kan..ha3..so, i snap pic n luahkan saja kat dlm blog i ni. tapi y herannyer, ada y bercouple..yang bodohnyer, xkan couple dia pun xreti baca? hello~ what the hack?! kalau nak sumbat jantan tu ikut ko pun, sila2lah masuk koc campur, ni tuk perempuan saja.owh, myb dia foreigner kot. xfaham apa yang tertulis kat cermin n pintu masuk koc tu. tapi, ada simbol.. very simple n easy to understand okay! entahlah..ni lah perangai org sekarang.
koc wanita

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...