Saturday, 13 August 2011

aku terkena

            Hari ni i keluar ngn house mate baru, F.. konon nak berwindow shopping jer hari ni kat QB, tapi last2 kami bershopping sakan. Ha3..  stat dari masuk kedai tuk muka, i la terbeli tuk hilangkan black head tu, 2keping rm7. memang gila.ha3..  pastu kami g jalan2 usya kasut. then ajak F masuk Daiso pun terbeli 2items.. pastu g lah window2 lagi..then F nak masuk spa ikan, i cakap i xnak i juz nak urut kaki..then F pun urut jugak.

          Dah habis tu, window2 lagi last2 F terpedaya dengan t-shirt kat sebuah kedai ni.. i pun sama terpedaya. so beli sehelai baju RM35 after less 50%.  then i ajak F masuk sbuah kedai beads ni. i nak beli cincin, then belek punya belek, i ternampak cincin dalam bakul ni, punyalah menarik warna dia, i pun ambik r (dalam hati : nape cincin ni lembut sgt kulit dia?) then i ternampak kertas tepi dalam bakul tu tertulis "PIG SKIN" arrgghhh!!! i campak terus cincin tu n terjerit "AAHHH!!"  terkejut F, ingat apa lah tadi. then owner kedai tu (orang cina) dia tahan gelak sambil tengok i, tersengeh2 dia. #@* betul.

          Dari i nak beli, terus xjadi sebab tu. x fasal2 kena samak. dah r penang ni susah nak cari tanah. terus mood i bertukar. even i rasa terhina kejap, tapi tetap menruskan misi menshoppingkan diri.ha3.. dah xjadi window shopping i dengan F.  sampai ruamh mulalah i melilau cari tanah.  i call my mom cerita semua, then dia cakap "kat sana xda ke org tanam pokok dalam pasu?" terus i teringat yang ex-house mate i H da pokok dalam pasu dia tinggalkan, so i pun gunalah tanah dalam pasu tu tuk memulakan sesi penyamakkan. he3.. barulah diri ni terasa "suci" kembali.ha3..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...