Saturday, 16 July 2011

Shop till u drop

            He3.. rasa nak shopping jer semalam. so i pun belilah something yang i memang nak pakai n sekaligus shopping yang merealist tensyon i ni (dan juga menghabiskan duit..he3..)


i saja beli beg besar ni sebab nak sumbat baju senangkan..he3.. tengah sales kat Padini 50% so, i grab 1 ler..he3..


benda ni lak tgh hot sekarang.  senang nak buat hair bun guna "magic hair bun" ni.  tapi yang sedihnyer, i xreti guna..takat buat bun jer wat pe.padahal macam2 hair stile leh wat (yang i tengok kat kedai semalam) ciss.. bazir jer.

seluar ni lak i beli kat Brands Outlet jer.. he3.. S, akhirnye i beli jugak tanpamu di sisi..i beli dengan L semalam. my hubby xbrapa suka sebab seluar ni fit, tambah lagi i dah mok sure r dia xbagi pakai sebab montok sgt.ha3..

 rantai ni i beli sebab accessories i banyak dah i buang sebab berkarat.ha3..

ni  namanyer xda keje..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...