Tuesday, 5 July 2011

Pertemuan & Perpisahan

            Seperti yang kita tau, setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. macam tu juga dalam hidup i ni. i bru je kenal dengan sorang kawan ni (walaupun i dah kenal lama, tapi baru tahun ni rapat dengan dia) xsampai 4bulan dah dia dapat tukar. sedih jugak sebab hilang sorang kawan.  tapi, life must go on.. i still ada house mate (H) n sorg lagi office mate (L) tuk g makan sama-sama.hu3..
   
            Tapi hari tu (28/6/2011) i dapat sms H, dia cakap dia pun dapat tukar ke Sarawak..aduss.. sakit tenat ni sebab fikir sewa rumah naik (sebab kongsi 2org jer) n hilang lagi sorang member.. dalam minggu ni pulak, L bercuti di Sabah dah i tinggal sorang2.. xpe, bukan xboleh hidup sorang2 ni..dulu masa keja swasta boleh je i lepak sorang2, makan sorang2, shopping sorang2..bila start keja gov ni je ngada-ngada sikit..getis.ha3..


            Makin hari, makin tekanan i rasa sebab kawan-kawan yang lain dah dapat tukar, tinggal i dengan L. hope, i dapat tukar dulu, sebab kalau L tukar dulu, alamatnya i lagi tekanan lar..ngeh3.. (jangan marah L) sunyi sepi je rumah sewa i nanti sebab Y memang suka layan laptop dia, i lak suka tengok cartoon (tapi tv dah xda, nganga je lah depan tingkap) nak g shopping, kena fikir fasal $ pulak..semua melibatkan $ hurmm..


            Ucapan i pada S & H, semoga kalian happy di tempat keja baru..doakan i dapat tukar yer..hu3..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...