Wednesday, 13 April 2011

menghitung hari

                  Pada 12 April 2011 i dengan tekadnya berjumpa Pengarah tuk hantar borang petukaran..peluh sejuk i pun keluar masa i bedepan dengan tuan pengarah walaupun air con cukup kuat hari tu..macam2 soalan dia tanya kat i and siap dia buat lawak lagi dengan i (dah lah i tengah serious ni)last-last jawapan dia "diluluskan dengan pengganti kemudian".. alhamdulillah..syukur..jadi i kena tunggu proses dari KPT dan SPA kat mana diaorang nak campak i..hope under KPT lagi and lagi ok dari tempat sekarang ni..i nak dekat dengan family, kawan2 i and my hubby..hu3..
            

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...