Friday, 15 April 2011

hari jumaat

            Hari jumaat hari yang semua org suka (betul ke?). macam biasa bagi penjawat awam, mereka akan rehat dari 1215-1445 jadi masa yang panjang harus dimanfaatkan.. bagi kaum lelaki muslim, diaorang kena lah g tunaikan solat jumaat.. bagi kaum perempuan pulak, masa yang ada, diaorang akan g shopping ke, hangout lah mana2 pun..macam i, ikut je dak2 opis g shopping mall mana2.. kalau ada sen dalam tangan i pun shopping gak pape barang yang rasa nk beli hu3..(lumrah seorang perempuan)


            Tapi hari ni i x tau nak buat apa, balik rumah & TIDO ok gak kot?ha3.. kalau nak g jalan2, dah x tau nak g mana..bosan..tempat yang sama sampai pencen??? wah!!  x mau la.. i ni bukan boleh duk satu tempat lama2..maybe dah terbiasa dari kecil jenis pindah randah (cam orang nomad lak ha3..) & maybe sebab nama i kot? ha3..behijrah dari satu tempat ke tempat yang lain..


           Jadi apa yang harus i lakukan? ikut je lah apa plan dak opis..
        

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...